Om mig

Jeg er cykelsmed med hang til ord.
Og mennesker. Derfor arbejder jeg med dokumentation og vejledning af sen-hjerneskadede, unge med ADHD og autismespektrumforstyrrelser, samt alle mulige mennesker der af den ene eller anden grund er røget ud af arbejdsmarkedet og har brug for en hånd med at komme videre. Hvad enten det er til en pension, et skånejob eller et skub i en ny retning.
Det har jeg gjort på et cykelværksted i Københavns nordvest kvarter, som du kan læse lidt om her -og nu gør jeg det hos LevAs på Østerbro!

Derudover bruger jeg en del tid på at tage billeder, og har i et par måneder haft en udstilling hængende hos GFK Danmark på Frederiksberg. Det kan man følge med i på min Flickr konto eller på Google+.

Jeg er, indtil videre, indædt Olympus M4/3 fan, da kameraerne har en størrelse der gør det let at have dem med rundt, hvilket betyder at jeg skyder rigtig meget!
Mine motiver er alt fra ringeklokker til elefanter, og der vil sikkert dukke eksempler op her på siden også!

Jeg er iøvrigt udlært hos BenBen Cykler på Vesterbro, hvilket har givet mig en forkærlighed for håndbyggede cykler frem for serieproducerede -noget der givetvis også vil afspejle sig her. En hjulbygningsguide har været under opsejling i nogle år -den dukker muligvis også op her en dag!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s