Baggrundsstuff

Hvorfor en Cykelhviskeren blog, når nu jeg i forvejen skriver på både Twitter og Facebook?

Well, Twitter er et fantastisk medie til mange ting -se f.eks. @tambourinesams blogpost desangående.
Facebook er, ja, Facebook og mest til gak og gøgl. Hjemmestalkerens yndlingsværktøj, kan man vel kalde det, hvor jeg i ro og mag og uden at involvere mig alt for meget, kan følge med hjemmefra, i hvor mange skinkeschnitzler du har spist og skyllet ned med mikrobrygget øl, eller hvor mange traktordæk du har kastet rundt med til Crossfit -og hvor store dine børn er, eller hvor åndssvag du synes Joakim B. Olsen er, osv. You get it, yes?

Ingen af delene er særlig velegnede, synes jeg, til længere rants (opr. fra tysk, ranten ) -Twitter grundet den indbyggede 140 tegns begrænsning, og Facebook fordi 90% af den feedback jeg får (på ting jeg selv skriver, that is) er, well, gak og gøgl og dermed ikke synderlig brugbart ifht. evt. videre debat om ting og tanker.
Derfor (og fordi det jo er så hot og oppe i tiden og noget alle skal have -lissom med fixie cykler og fuldskæg!) prøver jeg med bloggen. Igen.

Her kommer til at være lidt af hvert, om det danske sprog og cykler og kameraer og børn og politik og mennesker og medier. Og omstilling, tid, værdier, bæredygtighed, offgrid, minimalisme, udeliv og tid, ikke mindst.
Kort sagt lidt af hvert om dette og hint og kommentarer er mere end velkomne!

/Jakob

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s