Tro kan flytte data

Når man melder sig ud af folkekirken, mailer man et scan af et brev med sit cpr nr og underskrift. Pr. mail. Ikke sikker mail, bare helt almindelig mail.
Ikke noget med et scan af din dåbsattest eller kørekort eller det gule sygesikringskort. Ikke noget med nemID.
Intet, der rent faktisk bekræfter at du er den du giver dig ud for at være.

“Nååh, men du kan jo ikke forfalske dit eget cpr nr?”

Arj, det er rigtigt, det kan jeg ikke. Men jeg kan godt skrive dit, iggås? Og lade som om det er din underskrift jeg skriver og så vupti, har jeg meldt dig ud af Folkekirken. (Du kan altid takke mig senere!)

Datasikkerhed? Njah (her ville autocorrect skrive Noah. Coincidence? I think not! Velkommen til arken…), det bruger vi itte rittig her i kirken, hele setuppet er jo trods alt baseret på tro, skal du huske på.
Ok, så du TROR bare på at jeg er den jeg er, og ikke f.eks. bare lader som om jeg er min far eller min bror, eller en af mine ekskærester? Eller statsministeren? F.eks.?

Man skal være forholdsvis stærk i troen, for at melde sig ud af folkekirken. Det er lidt i strid med hele formålet med at melde sig ud, men måske en del af hele deres scam? Tvivlerne tør ikke melde sig ud og de stærke i troen har ikke behovet. Det er næsten lissom licensen, Jensen!

(Jeg har nu meldt mig ud alliwl! Jeg er jo faktisk den jeg siger jeg er, også når jeg skriver til Anna Kirkesogn. But still.)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s