Offline Onsdag

Som om det ikke er nok, at kendte mennesker åbenbart har så lavt selvværd at de bliver nødt til at fremhæve deres iøvrigt fuldstændig almindelige kostsammensætning som noget særligt og trendy amerikansk (se mig, jeg spiser BÅDE kød OG grøntsager, uh-uh!), så er hele nærværs bølgen, hvor Politiken udgiver forældreguides til “ægte nærvær” og folk af og til gisp slukker telefonen, åbenbart heller ikke noget man kan gøre uden at det skal gøres til en ting.

Så her får du lige Offline Onsdag. Yep. Det er også en ting. Som Taco Tirsdag, bare dummere.

Fordi du kan jo ikke bare slukke telefonen, stemple ud af Facebook og lade være med at checke mail, og være sammen med dine venner/børn/bøger/modelfly/løbesko, helt for dig selv, HVIS IKKE DU KAN FORTÆLLE OM DET PÅ FACEBOOK DAGEN EFTER!!!

Hvem gider dog også være offline, hvis man ikke bagefter kan dele oplevelsen online?

Eller nej vent, jeg ville ønske at der var flere der slukkede telefonen og kiggede ud af vinduet i toget, fordi, du ved, udsigten bliver bare så meget bedre, når vi kigger på den sammen, du ved, nærværende, lissom. Ing’? Så jeg ikke skal sidde og kigge ud af vinduet helt alene. Ing’? Vel? Ing’? VEL?!?

Aaargh!

Stop. Dig. Selv!

http://politiken.dk/forbrugogliv/livsstil/ECE2517291/onlineopgoer-hver-onsdag-slukker-vi-telefonerne/

Reklamer

2 thoughts on “Offline Onsdag

  1. Jeg er vild med folk, der har kategorien “brok” på deres blog (det har jeg også selv). Og så er det berettiget brok det her. De sidder sikkert alligevel og tænker på, hvordan de skal formulere torsdagens statusopdatering om, hvor fedt det har været at være offline

    • Haha, ja, det er godt at have et sted at lukke sin indre brokrøv ud. Hvis jeg kunne bruge billeder som kategorier, ville der være et billede af de to gamle gnavpotter fra Muppet Show 😉
      Og ja -jeg ved ikke om de sidder og formulerer torsdagens opdateringer i en lille fedtet notesbog, men hele det der med ikke at kunne gøre det alene, så nu laver vi lige en Facebook gruppe for alle os der ikke er på Facebook, virker sgu lidt for dumt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s