Flexitar – really?

Hvorfor helvede er det at alting skal have en eller anden åndssvag etiket på?

Se mig, jeg spiser kun kød, lissom i stenalderen, så jeg palæo!
Se mig, jeg går kun i tøj fra Føtex og Kvickly, så jeg er normcore!
Se mig, jeg har fuldskæg og MacBook og ternet skjorte, så jeg er Hipster!
Se mig, jeg spiser nogle gange ikke kød, så jeg er flexitar! Yes. Flexitar. Flexibel vegetar. Fordi det ikke er smart, bare at spise fornuftigt, det skal have et navn, og et hashtag på Instagram, ellers tæller det ikke.
What the actual fuck?!?

Hej verden -jeg har haft fuldskæg on/off (mest on) i snart 20 år, har ofte købt mit tøj i Føtex/Kvickly/Netto, går tit i ternet skjorte, har en MacBook og spiser nogle gange kød og nogle gange vegetarisk. Af og til napper jeg bare en rugbrød med peanutbutter og banan -hvad gør det så mig til? Flexinormpalæovegehipstar?

Slap. Nu. Af!

http://jyllands-posten.dk/livsstil/familiesundhed/ECE7400568/Kendte-danskere-siger-nej-tak-til-k%C3%B8d/

Reklamer

One thought on “Flexitar – really?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s