Derfor

“Når det er hverdag, så står vi op og tager tøj på og børster tænder og spiser morgenmad og tager i børnehave og kommer hjem og leger lidt og spiser aftensmad og så går vi i seng”Min 4-årige søn ridser, i én sætning under en telefonsamtale med sin mormor, og uden iøvrigt selv at vide det, op, hvorfor en hverdag i byen ikke indeholder synderlige mængder fri tid, familietid og samhørighed.Det er hele årsagen til at jeg godt vil flytte på landet og arbejde mindre. For at få mere tid. Til ungerne, Den Skønne og mig selv.

IMG_3090

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s