Jeg vil osse…

Hende jeg kalder #DenSkønne, har henledt min opmærksomhed på Beretninger fra et autentisk landbrug, ovre på http://lonelandmand.wordpress.com.

Meningen var vist nok at jeg skulle se hvordan det kunne gøres, og blive endnu mere hooked (det blev hun, af at læse med!), men jeg bliver mest bare ærgerlig over at sidde i en smådyr lejlighed på Nørrebro, uden økonomisk udsigt til at kunne komme i nærheden af en gård, som den Lone Landmand og Sørøveren bor på, og det var næppe hensigten.

Men altså. Hvis du, som jeg, går og drømmer om et liv på landet, så er det et meget godt sted at læse med. Det er velskrevet og der er godt med billeder til at illustrere det -livet på landet.

Og hvem ved -måske får jeg rent faktisk på et tidspunkt overtalt #DenSkønne til at købe et gør det selv projekt der er så billigt at en af os -eller begge- kan droppe ud af systemet og hellige os det der landmandsliv ude hvor kragerne vender!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/714/47239896/files/2015/01/img_2570.jpg

Reklamer

2 thoughts on “Jeg vil osse…

    • Alt hvad jeg kigger på, til omkring en halv million, skal istandsættes i en grad der passer dårligt sammen med en syg kæreste og det faktum at jeg bli’r nødt til at have et job for at hive penge hjem til at betale lånet af med. Og så er der jo ikke meget ved at flytte på landet, hvis jeg pludselig skal til at arbejde dobbelt så meget som jeg gør nu 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s