Om stress

Stress…
Jeg har haft stress som en ret personlig følgesvend i halvandet års tid nu. Først og fremmest har June været helt nede og vende, og er først langsomt på vej tilbage nu.

Psykologen mener hun -måske- er klar til at arbejde igen til sommer.
Det er uundgåeligt at en så hård omgang som June har været igennem, påvirker den nærmeste familie, og guderne skal vide, at jeg for min del, nok også kunne have trængt til psykologhjælp lidt tidligere i forløbet (det får jeg nu, hos Trekanten, som er yderst kompetente og har været en god hjælp!) og at ungerne har været påvirkede undervejs. Det tærer godt på overskuddet, ikke kun hos den stressramte, men hele vejen rundt!

Jeg har undervejs efterlyst pårørende grupper, hvor jeg kunne dele erfaringer og frustrationer med andre i lignende situationer, men det lader ikke til at findes -eller også vil folk ikke dele, men det skulle alligevel undre mig. Det ville virkelig have været rart at have et uformelt sted at læsse af. Virkelig rart.
I dag kom June hjem fra psykolog, og fortalte at psykologen syntes det var en pissegod idé og om de måtte kontakte mig. (Og June synes jeg skal skrive en bog om at være stressramt familie, men det tror jeg bliver et projekt til en lang mørk vinter hvor vi er sneet inde på det der landsted vi går og drømmer om)

(Update 3/1-2015: Jeg er begyndt i det små, men sig det ikke højt, så risikerer jeg bare at blive hængt op på det :wink:)

Anyway! Der dukker en del op om stress i min FB strøm i disse dage, og eftersom det fylder i mit analoge liv, både privat og professionelt (hvor Bo Hejlskov og low arousal er hovedingredienserne for stress reduktion ifht. vores studerende), virker det logisk at det også fylder her -så nu deler jeg lige en (meget) lang artikel fra Matzau.dk, som jeg synes du sku’ læse, uanset om du er i familie med en stressramt, har en kollega der er stressramt, hvis du er leder og har medarbejdere med stress -eller du selv har stress.
Stress sucks, for alle implicerede, så take care out there!

http://matzau.dk/stress/stress-2/

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/714/47239896/files/2015/01/img_3115.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s