#Analogging

Mens jeg alligevel ligger vågen og irriteres over at alle mine myggestik har valgt at klø nu da jeg skal i seng, efter ikke at have generet mig det mindste det meste af ugen, vil jeg lige dele dette:

Verden har brug for flere breve og mere håndskrift. Eller, jeg har.
Og jeg har brug for en måde hvorpå jeg kan blogge uden at bruge sindssygt meget strøm.
Derfor: #Analogging -short for analogue blogging. Det går i al sin rørende enkelhed ud på at jeg -eller du eller hvem der nu hopper med på bølgen- skriver blog indlæg i hånden, tager et billede -eller flere, afhængig af side antallet- og poster det/dem på bloggen. På den måde bruger jeg kun strøm på at tage og uploade billedet, resten foregår ved håndkraft.

Det har flere fordele:
1. Jeg får pudset min håndskrift af, da folk jo skal kunne læse det jeg skriver.
2. Det kræver at jeg bliver skarpere på formuleringerne, da en side fyldt med overstregninger og rettelser, ikke nødvendigvis gør det helt store for læse oplevelsen. Forudsætter naturligvis brug af kuglepen.
3. Jeg bruger minimalt med strøm, og kan således nøjes med af have telefonen tændt i den tid det tager at tage billederne. Det giver ret god mening ifht. på et tidspunkt at flytte op i skoven, hvor der er begrænset strøm til rådighed.

Jeg har allerede udkast til et par indlæg i min Moleskine, men ikke haft tid til at finpudse ideerne, så de kommer ikke endnu.
Skulle du ville være med på ideen om klimavenlig blogging, så smid endelig en kommentar og et link til din blog. Eller til andre der laver det samme?

20140601-233958-85198010.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s