Løbet tør

Jeg er lidt tom for ord for tiden -eller, jeg er løbet tør for tid til at skrive dem. Livet som alenefar og græsenkemand er et liv med væsentlig flere pligter og væsentlig mindre mig-tid, end når man er to.
Jeg har masser af ideer og tanker, men ikke timer nok i døgnet, så de ender i banken, og ind imellem, når jeg lige har 5 minutter, bliver der tilskrevet renter.

Det handler om sange og flugt og skov og tid og om et andet liv end det her -og om June, som er flyttet op i skoven og som jeg savner. Ikke bare fordi jeg selv skal ordne både opvask, vasketøj, indkøb, madlavning og ungerne -sådan har det alligevel været rimelig længe, pga. stressen- men fordi hun ikke er her. Hun mangler. Jeg mangler min kæreste. Selvom det, indrømmet, gør mange ting lettere, når jeg selv kan bestemme det hele!

Jeg håber sådan at hun falder til, og bliver glad og rask af at være deroppe!

20140515-114313.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s