Intermezzo

Ok, som den opmærksomme læser vil have bemærket, har jeg sendt #DenSkønne til skovs, i håb om at hun og hendes stress kommer overens om en federe måde at leve sammen på. Evt. hvor stressen bare fucker af, tak.

Imens har jeg jo siden påske været godt igang med at dele ud af mine tankespind fra min egen uge i skoven, tanker som jo ikke bare sådan lige opstod fordi jeg rendte og flækkede brænde i en uge, men som så absolut fik mere substans af at se hvordan man også kan leve sit liv. De tanker rumsterer stadigvæk og der er 3-4 indlæg mere i puljen, som mangler at få lidt mere kød på, før de bliver publiceret.

Men… (there’s always a but!) -lige nu er jeg også alenefar og der er helt klart nogle rutiner jeg skal have på plads, før jeg får tid og overskud til at tænke videre end sengetider og madpakker og den slags. I mellemtiden dukker her garanteret andre ting op, som jeg ikke kan holde min kæft med, men Skoven er altså midlertidigt på stand-by!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s