Adieu ma chérie

I morges sendte jeg min bedre halvdel med toget til Sverige. Op i skoven, hvor jeg var i påsken, i håb om at den stress hun har været så mærket af siden september sidste år, vil fucke ad helvede til eller et sted i nærheden, når hun kommer derop og kommer ned i gear og lidt længere væk end Assistensen eller Dronning Louises bro.

Da vi vinkede til hende, drengene og jeg, sagde den 5-årige, mens toget forlod perronen: “Jeg savner hende allerede!” “Det gør jeg også” istemte den snart 4-årige. Jeg kunne kun give dem ret. Jeg savnede hende også, lige så snart toget havde forladt perronen. Så spiste vi en is, for penge vi havde fået af en udenlandsk grand prix gæst der ikke gad have en håndfuld danske mønter med hjem, og så gik det lidt over igen. Nu, da jeg har ordnet madlavning og vasketøj og fødselsdagsboller til næste weekends 4 års fødselsdag, og aftensmad til i morgen og indkøb og opvask og lidt arbejde og et glas rødvin, savner jeg hende lidt igen.

Normalt er jeg ret god til at være alene hjemme -også med drengene. Det regner jeg bestemt også med at være denne gang, men der er trods alt noget lidt mere skræmmende ved tanken om halvanden måneds adskillelse, frem for en enkelt forlænget weekend. Alligevel glæder jeg mig. På hendes vegne, fordi hun er sej nok til at turde gøre det, selvom hun hverken bryder sig om skov eller mørke, noget hun kommer til at få i temmelig rigt mål der hvor hun er nu. Og på vores, min og drengenes, fordi jeg naturligvis håber på og regner med at vi får en mere hel mor og kæreste hjem igen deroppe fra.

I mellemtiden har jeg lovet hende at tage en fandens masse billeder, men for ikke at belemre jer for meget med billeder af mine øgler og undertegnede i alverdens hverdagssituationer, påtænker jeg at henlægge den del til min tumblr (ja, sådan en har jeg sågu også..) -lige nu er der mestendels (kun, faktisk, i skrivende stund!) ældre billeder, men det får jeg lige ryddet op i og justeret på en af dagene!

Farvel-flødeboller

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s