Sellout

Jeg sælger ud. Som led i simplificeringen har jeg besluttet at sælge mit kamera kit, som efterhånden har vokset sig temmelig omfangsrigt, og starte forfra med noget enklere. Mere zen og simpelt, færre valg, mere plads.

Som det ses i annoncen på dba.dk er det ganske omfattende, og har du et nyere kamerahus fra Olympus eller Panasonic, er her en god mulighed for enten at supplere med et backup hus, eller med objektiver af næsten alle slags til en god pris. Der er faste objektiver med brændvidder fra 7.5 til 45mm (svarende til 15-90mm på et fullframe kamera) så du kan skyde alt fra landskaber til portrætter!

Klik her:

http://www.dba.dk/olympus-pen-e-p2-123/id-1007620040/

20140502-010529.jpg

20140502-010517.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s