Tænketanken

En introduktion af en slags, er måske på sin plads.

Som jeg har nævnt tidligere, og som trofaste læsere her og på FB/Twitter vil vide, så har jeg været i skoven og bo hos Andrea og Jeppe i påsken. De bor langt ude i en svensk skov, i et hus de selv har bygget, af træer de selv har fældet -og hugget ud til tømmer. Det kræver 25-30 rummeter brænde, at holde huset varmt henover vinteren, som på de kanter giver 15-20 graders frost og varer 3-4 mdr. Når man også skal bygge et værksted og et gæstehus og sørge for alle de andre ting der skal til for at hverdagen hænger sammen, så er det noget af en opgave at flække så meget brænde selv. Derfor var der Øksefitness i påsken, hvor interesserede kunne komme op og økse løs og blive fit af frisk luft og hårdt arbejde. Helt vildt fedt koncept, som jeg er stor fan af!

Det var en fantastisk uge, som gav en masse stof til eftertanke -nogle af tankerne havde jeg tænkt i forvejen. Andre kom til i løbet af påsken. Jeg har ridset hovedtrækkene op i det her indlæg, og tager fat i hver enkelt punkt i en række separate blogindlæg over de næste par uger. Samtidig vil jeg gerne invitere dig til at kommentere her på bloggen, da planen er at neddrosle mine FB aktiviteter og primært bruge min væg til at gøre opmærksom på nye indlæg her! Det kræver nok at du verificerer dig, f.eks. vha. din email, for at undgå alskens spam kommentarer -men det er let og smertefrit!

Overordnet set, så er der rigtig mange ting der kan ændres hjemme i hverdagen -andre er lettere at have med at gøre ude i skoven eller på landet. Mine naboer ville f.eks. nok værgre sig ved at have en malkeko i gården, eller høns for den sags skyld. Men at bruge mindre strøm og vand og tid på uvæsentligheder som Farmville og forsmåede spelt mødre, der synes det er alle andres skyld at deres familieliv er den mindste smule hårdt -det er forandringer der er relativt lette at lave. Hvis du ikke tror mig, skulle du tage op i skoven et smut og se for dig selv.

-og stay tuned for næste indlæg med tanker fra skoven. Det første er her!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s