Overskud

I påsken skal jeg op og flække brænde i en skov, sammen med de her mennesker.

Som nogle af jer vil være bekendt med, flyttede de ud i skoven for at finde en anden måde at leve på, end den Samfundet udstikker for os, og det lader til at det virker. Jeg glæder mig helt åndssvagt til at komme op og bo i den svenske vildmark og lave mad på bål og lugte af røg og bade i en iskold elv og alt det der følger med, når man stempler ud af civilisationen. Og flække brænde. Jeg elsker at flække brænde.

Og jeg elsker June for at se hvor meget jeg havde brug for det, og for at sørge for at hun og drengene kan blive “passet” imens jeg er væk, for hvor gerne jeg end ville det, så kunne jeg slet ikke overskue at skulle efterlade hende og hendes stress alene med drengene i en uge. Heldigvis er hun indimellem klogere end mig..

Nå. Men. Jeg ville jo gerne tage gaver med. Det er der en vis tradition for at man gør, når man drager ud i vildmarken for at møde de indfødte jo, men jeg vil gerne have noget med, som de kan bruge til noget. Ikke bare farvede perler og nederen sygdomme og ildvand. Eller jo, ildvand gider jeg egentlig godt tage med! Det går godt til bål og den slags.

Men altså -de mangler gamle mobil telefoner og mp3 afspillere og den slags. En aflagt bærbar, måske? Og jeg har ikke den slags, men jeg gider godt tage det med, så hvis DU har noget, eller kender nogen der har, og vil af med det, gratis, for jeg har nemlig heller ingen penge, ikke engang til et lille billigt hus, når nu det store var for dyrt, men hvis DU har aflagt, funktionsdygtigt elektronik, som du gerne vil give videre, så gør det! Jeg tager det med. Du skal bare kontakte mig og sørge for at jeg har det senest lørdag d. 12/4, for jeg tager afsted om søndagen! Tidligt!

Fang mig på Twitter eller Facebook eller på min telefon, hvis du har mit nummer, og lad os finde ud af noget!

Og tak. På forhånd tak. For at dele lidt af overskuddet med Telemarkens  helte, aka. Andrea og Jeppe -og deres børn!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s