Drømmen

Vi havde en drøm om at komme ud på landet.
Vi havde fundet huset, vi havde snakket med mægleren, trukket tov med banken -og næsten nået at tegne både hønsehus, køkkenhave og fårefold ind på plantegningen.
Og så vågnede vi op.

Som faste læsere vil være bekendt med, så er familien pt. ramt af sygdom. Sygdom af den slags man ikke lige kommer over med en pille, sygdom der tager den tid den tager. Dem der har haft en stress ramt i familien, eller selv har været den ramte, ved godt at det er en sygdom der rammer bredt. Alle i familien bliver påvirket i en eller anden grad, når en af de bærende søjler knækker.
Så lige nu, i den her periode af vores liv, hvor June kæmper for at komme ovenpå igen, og hvor jeg kæmper for at gøre hverdagen så normal som muligt for drengene og for June -og for mig selv, ikke mindst -lige nu er mit fasteste holdepunkt i hverdagen mine fantastiske kollegaer og min utrolige, foranderlige, fantastiske og pisse seje arbejdsplads. På Østerbro!

Hvis vi skal flytte på landet, bliver det med andre ord nødt til at være muligt for mig stadig at have mit arbejde, mit fristed, mit fikspunkt, mine kollegaer der villigt lægger ører til alle frustrationerne -og drømmene- og gerne går med ud og drikker en fredagsøl og som lige husker at skrive og høre hvordan jeg sådan helt grundlæggende har det nede i maven med alt det her.

Hvis vi flytter til Havnsø, hvis jeg får banken, en hvilken som helst bank, til at hoppe med på ideen, får sælger til at gå ned i pris og alt går op i en højere enhed, så er der stadig dette: 100 km hver vej i bil, i en bil der kører ca. 14/15km på literen, koster 3500,-/md. I brændstof alene.
Og bor man helt derude, hvor færgerne vender, så er én bil ikke nok. Og iøvrigt er bilen i sig selv jo heller ikke gratis.

Så vågnede jeg op.
Og bandede. Højt!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s