Selvmål

Jeg syntes det var vildt fedt, da Moves landede i Apples AppStore -en passiv måde at måle de daglige km på, ovenikøbet automatisk fordelt på gang, cykling, løb og anden transport. Det slugte lidt ekstra batteri, men jeg havde jo alligevel en oplader på arbejdet, så når jeg sad ved computeren, fik telefonen lidt strøm samtidig.

Jeg syntes også det var vildt fedt, da jeg opdagede Nikes Fuelband, som registrerer al din aktivitet i løbet af dagen og omsætter den til Fuelpoints, ud fra en hemmelig formel der tager højde for højde, vægt og køn, så du kan battle med dine venner uanset om du -eller de- vejer 50 eller 100 kg. Smart og sjovt og motiverende og det var egentlig også formålet med det hele.

Men til sidst brugte jeg det mest til at se hvad klokken var, og da det gik i stykker og skulle sendes retur og jeg ventede på at få et andet, var det den funktion jeg savnede mest. Uret.

Så.. nu har jeg slettet Moves fra telefonen. Og Argus motion and fitness tracker. Og hvad der ellers var af diverse selvmålere og skridttællere og husk at drikke nok vand og gå ordentlig tid i seng og hvad fanden. 

Og mit Fuelband SE er til salg. (Køb det!)

Fordi jeg VED jo godt at jeg har ca. 4.5 km til arbejde. Og hjem igen. Og at det er lidt længere hvis jeg kører den ene vej igennem Fælledparken end den anden -og at jeg burde køre omkring Utterslev mose et par gange om ugen, hvis jeg sku’ gøre en forskel for vægten og dagsformen. Eller begynde at løbe.

Jeg ved det godt -og hverken et Fuelband eller alverdens selvmålere på telefonen ændrer på det. At jeg gør det for lidt.

Så nu har jeg gravet mit 20 år gamle Pulsar armbåndsur frem fra gemmerne og smidt for 80,- batteri og 175,- rem efter det og kan se hvad klokken er uden at skulle trykke på en knap.

(Nu skal jeg bare vænne mig af med at tage telefonen op af lommen for at tjekke tiden!).

Jeg siger ikke at folk skal lade være med at selvmåle. Tværtimod. Hvis du kan passe et FuelBand SE str. M/L, så skal du købe mit og måle helt vildt meget på dig selv. Du skal få det for 900,- inkl. porto. Eller en kop kaffe, hvis du kommer og henter det selv!

Pænt ur, hva'?
Go’e, gamle Pulsar, tunet hos tidensmester.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s