Ødemarkens helte

Min fru moder var lige forbi.
Hun henter drengene fra børnehaven hveranden mandag, til alles udelte glæde og begejstring, og det kommer helt sikkert til at mangle, når vi på et tidspunkt får overbevist banken og alle de andre højere magter om at vi godt magter at bo i et hus ved vandet ude på landet. Men lige nu nydes der hveranden mandag!

Nå, men min fru moder var faldet over vedhæftede artikel i Politikens papirudgave, som hun havde taget med til mig. Måske som en kommentar til at vi har tænkt os at flytte børnebørnene lang pokker i vold, men også fordi hun kender mig -godt- og ved at jeg ville synes den gav mening.

Og hun har ret -den gi’r mening! God mening, endda, for alt for mange bruger alt for meget tid på at besvære sig over hvor snærende “systemets” rammer er, uden nogensinde selv at åbne munden andre steder end på Facebook om det.

Be the change you want to see in the world -og ikke kun på face!

“Jaja” siger du, “men nu er du jo selv ved at tage flugten?”

Ja -og nej. Jeg har ikke tænkt mig at flygte fra “systemet” -jeg har bare brug for at ændre rammerne for min familie, og jeg kan ikke rejse mig på et forældremøde og bede folk slappe lidt af fordi min kæreste har altså faktisk herre meget stress og stadigvæk får angstanfald og vejrtrækningsproblemer. Jeg har brug for andre ting, andre rammer, et andet indhold. Og det er skidesvært at være selvforsynende og holde høns, når man bor på første sal lige ved Runddelen. Det er ulig meget lettere ude på det der bøhland. Og det er den drøm jeg gerne vil leve ud. Ikke en bivuak på toppen af Kebnekajse… (Selvom guderne skal vide at tanken har strejfet mig!)

Det er den her artikel fra Politiken.dk du skal læse!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s