Hej Andrea

Hørte dig på Louisiana forleden, og købte bogen med hjem -desværre fandt jeg dig ikke så du kunne skrive i den, men det gør den ikke mindre medrivende! Nu, da jeg næsten er færdig med den, er jeg begyndt at læse din blog og hvad jeg ellers kan finde af ting du har skrevet rundt om på det der internet -inklusive din FB status fra samme forleden dag, og det fik mig til at tænke lidt mere:

Jeg er ham den 10-årige dreng og hende den gamle dame og også ham den gamle mand -og af en eller anden grund kører Redemption Song i mit hovede, mens jeg læser og læser og læser din bog -og tuder lidt, fordi den vækker ting jeg troede jeg havde glemt og begravet under andre, vigtigere ting. Og jeg læser og læser lidt mere, men om lidt er bogen slut, selvom jeg først begyndte her til formiddag, og det er en af den slags bøger jeg ikke har lyst til slutter, jeg vil  høre mere og vide mere og, fuck, selv bo der, i brænderøg og sol og regn og sne og slud, selvom jeg godt ved at det ikke sådan er lige til, at afvikle en gæld og sælge hus og hjem og flytte til skovs -men min indre Davy Crockett drømmer alligevel om det, som han har gjort siden første gang jeg mødte ham i en af Gyldendals Udødelige!

Jeg vil også bo i skoven. Også når jeg ikke vil og siger jeg hellere vil bo på en gård ved vandet og have høns og en kæmpe urtehave og hunde og gæs og heste og får og gå full on Camilla Plum meets Bonderøven, men uden alt det der TV -og så er det lige pludselig pisse urealistisk igen, for pengene skal jo komme et sted fra, og hvordan fa’en får man tid til både fuldtidsjob og selvforsyning?

Men tak for bogen, Andrea! Virkelig! Glæder mig til 2’eren. Og til, hvem ved, måske selv finde en plet i en skov en dag. Også selvom pletten måske ligger på et stykke jord ude ved havet!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s