Fra min blog til din blog

I samarbejde med hende jeg på Twitter benævner #DenSkønne, bringes her et gæste indlæg betitlet Halal og Farvel. Det har intet eller meget lidt, og i så fald ganske utilsigtet, at gøre med Tæskeholdets produktion af samme navn, men den verserende halalkødsdebat taget i betragtning, finder jeg titlen mere end passende.

June Thea skriver:

Halal og farvel

“Du skal æde en frikadelle for at være med i klubben – Mulle.
(Halal (ar. حلال halāl “tilladt”) er et islamisk, arabisk ord for “tilladt”)
Vi er så bange for at sælge ud af danskheden hvis vi serverer halalkød. Jeg undrer mig! Det er jo det samme som at Taleban er bange for at sælge ud af Islam hvis de giver kvinderne rettigheder.

Giver det mening? Nej, for de er jo bindegale og Taleban har ikke en pind med Islam at gøre. Det er bestemt ikke som med frikadellerne for de HAR vitterligt noget med danskheden at gøre. Det siger en tidligere pornoskuespiller/lottoværtinde/radiokendis aka fin frue i Hellerup selv!
Vi skal værne om danskheden, for den er MEGET vigtigt og danskheden er hængt op i leverpostej og frikadeller eller symbolet derpå.

Vi skal ikke føje os, vi skal hænge fast i de gamle traditioner og regler for alt i verden. Så væk med internettet, sushien og metroen. Kvinderne tilbage til kødgryderne og frem med de gamle lokummer i gården.

Vi skal ikke tænke på, at der på nogle skoler, sygehuse, i nogle institutioner er temmelig mange med en ”udansk” religion, dansk religion er jo som bekendt den Lutheranske kirke. Pytpyt med alle dem der ikke tror, eller som har en anden religion hvor man gerne må spise frikadeller -de tæller ikke med i regnestykket, for lige nu står den og falder med halal.

Vi er et land med religionsfrihed, ikke religionslighed og så skal der gud(!) hjælpe mig ikke tages hensyn til de der muslimer – lige meget hvor danske de er. Kan de ikke æde en frikadelle er de jo alligevel ikke rigtig danske. Her tages kun hensyn til børn med blå øjne og lyse lokker. Ellers sælger vi jo ud.
Vores forældre og bedsteforældre har lavet et land hvor der er indvandrere af den ene eller anden generation, de har stemt os ind i EU, som har lavet ”kvoter” for flygtninge og indvandrere. De har stemt på de politikere der ikke turde bruge penge på integration, stemt på politikere der har bygget ghettoer hvor indvandrerne nu bor. Det er de selv samme forældre og bedsteforældre der nu går på efterløn betalt af os og som ikke bidrager en fløjtende fis til samfundet. Men det er ok. Det er helt OK! Vi kommer ikke til at få de samme ”goder” og vi skal være med til at rydde op efter dem og betale prisen, samt acceptere det samfund de overlader os. Med de indvandrere de nu en gang har ”lukket ind” men ikke integreret, og vi kan ikke smide dem hjem – for det her ER deres hjem – hvad end vi vil det eller ej.

Så skal vi tilpasse os? Ja gu f…. skal vi det! Vi, som i os med blå øjne, lyst hår og som hedder noget med -sen til efternavn! Vi skal UDVIKLE os og det samfund som er overladt os, vi skal alle være her, er det en god ting? – meget! Vi ved jo alle hvordan samfund ser ud hvis de ikke udvikler sig. Går udviklingen i en ”forkert” retning? Måske, men det er for sent at se tilbage.

Så halalkød eller ej? Er det vigtig?
Fri under ramadan? Er det vigtigt?
Ytringsfrihed? Er det vigtigt?
Barsel? Er det vigtigt?
Gratis læge? Er det vigtigt?
Vi i Danmark skal vælge vores kampe – dem alle sammen, og det sælger vi ikke ud af, det gør os ikke mindre danske at vi tænker os om og bruger vores kræfter hvor der er behov for dem!

Så spis en frikadelle lavet på svinekød eller kikærter – jeg er temmelig ligeglad. Men du skal lære at læse og du skal bruge din stemmeret, for jeg er bestemt ikke ligeglad med det danske samfund jeg har fået lov til at arve (på godt og ondt)!”

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s