Et sommerhus i Odsherred, del 3

Jeg savner det virkelig. Vi har lige været ovre og hente drengene, der har været på forlænget weekend med mine forældre -i det der sommerhus, hvor jeg brugte broderparten af mine sommerferier dengang jeg var knægt.

20130804-235737.jpg

Det der sommerhus, der for mig er indbegrebet af sommeferie, hvor min bror og jeg kunne rende uforstyrret rundt og spille bold og klatre i træer og lave bål og se solnedgangen og morgenbade og aftenbade og spise jordbær og kirsebær og ny opgravede kartofler og honningmadder.

20130804-235856.jpg

Nu? Nu er familien efterhånden så talrig, at det nærmest er umuligt at komme til at holde bare en enkelt uges Skamlebækferie i hovedferien, og mine sommerdage i “Gemmet” må derfor nok betragtes som talte. Det gør ondt!
Dels fordi jeg jo selv holder utrolig meget af at komme der, men lige så meget fordi jeg elsker at være der med drengene, at genopdage og genopleve min egen barndoms lange sommerdage gennem dem. Og fordi de også elsker at være der!

20130805-000744.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s