Et æble om dagen…

1-2 gange om året har jeg brug for min læge.
Jeg kommer der dog væsentlig oftere, idet jeg har børn der har tendens til at rage al landsens ulykker til sig fra deres medinstitutionaliserede jævnaldrende, for ikke at tale om vaccinationsprogrammet, der også skal passes -og så selvfølgelig 1-2-3-4-5-6 års undersøgelser mv.

Men en til to gange om året har jeg selv et eller andet der kræver lægelig bistand -og det falder altid sammen med at min læge er på kursus eller holder ferielukket eller er på læge seminar og spiller golf eller pik, eller hvad læger nu laver, når de ikke er der hvor man skal bruge dem. F.eks. i deres konsultationer.

Han er en venlig mand, min læge, og god til børn, så jeg vil nødig skifte ham ud -men når det er at han er fraværende, henviser han til sin kollega, der har prakis i samme bygning, og HENDE vil jeg eddermame gerne skifte ud!

For det første er hun umulig at komme i telefonisk kontakt med og det besværliggør selvsagt det at aftale en tid til en konsultation. Usikker på om jeg har det rigtige nummer, googler jeg hende og finder et andet nummer. Her kommer jeg i kontakt med en nedladende, bedrevidende type, jeg formoder det er hendes mand, som dels belærer mig om at jeg ikke skal finde hendes nummer på nettet, dels at hendes telefon skam ikke fejler noget og slet ikke kan afbryde mine opkald og er jeg sikker på det ikke er MIN telefon den er gal med?

Det bedste forsvar er som bekendt et angreb. Benægt, benægt, benægt -og skyd så igen!

Jeg påpegede at jeg jo talte med ham, så helt skidt kunne det næppe stå til med min ende af linjen, hvorefter han modstræbende indvilligede i at forsøge at finde en løsning! Det lykkedes ikke.

Nå, men når jeg så har belejret hendes venteværelse længe nok til at komme ind på et afbud, er hun hamrende uprofessionel og rygende ubehøvlet, hvilket ikke just øger lysten til at gøre brug af hendes tjenester. Og det vel at mærke efter at hendes sekretær har forsøgt at lommediagnosticere mig i 10 minutter for at få mig til at skride. Hvad fanden er det for en indstilling til lægegerningen?!? Og hvordan slipper jeg for kragen, når nu det er hende min egen læge henviser til?

Nå, men det kan jo være det løser sig selv, hvis der bliver brugerbetaling til efteråret -så vil jeg da helt sikkert selv have lov at bestemme hvor jeg vil lægge mine surt sammensparede henne. Det bliver ihvertfald ikke hos hende!

http://wulffmorgenthaler.diffie.pil.dk/strip/2010/05/24

(Jeg ville gerne have smidt en WulffMorgenthaler doktor stribe, men der er copyright på den slags, så jeg nøjes med at linke…)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s