Om at være fyret

I starten brugte jeg meget tid på at fortælle alt og alle der fandt på at spørge, at jeg tog det som en oplevelse og en udfordring. At det at blive fyret faktisk var meget fedt, for det åbnede nye døre og tvang mig til at se nye muligheder. Det er en måned siden.

I går morges sagde jeg til min chef at han ikke skulle regne med at se mig resten af ugen, for jeg laver ikke andet når jeg har fri, end at snerre af ungerne og skændes med Den Skønne. Al mit overskud går til at være til stede på mit arbejde og jeg synes efterhånden ikke jeg kan være det bekendt længere. Hverken over for hende eller drengene -eller over for mig selv!

Jeg var ellers så glad for mit job, dengang jeg fik det. Nu kan jeg slet ikke overskue at passe det. Det sucks. Mest fordi at når jeg gør det alligevel, ender jeg med ikke at kunne passe mig selv og min familie.

Så nu gør jeg lige det. Passer mig selv og familien og min fremtid -men jeg gør det hjemmefra, hvor jeg ikke konstant skal mindes om den dør jeg er blevet sparket ud af og det paradoksale i at fyre mig netop nu, hvor sæsonen starter og vi sælger cykler hurtigere end vi kan få dem leveret.
Jeg gør det hjemmefra -eller nede fra Munch’s, hvor der er gratis wifi, og hvor jeg ikke ender med at spille #Fifa13 eller #RealRacing3 istedet for at skrive ansøgninger -og hvor Den Skønne var nede og forudbetale 2 kopper kaffe og en frøsnapper her til morgen, så da jeg gjorde min entre, var det tæt på at kaffen stod klar til mig.
Pigen bag disken smilede bare og præsenterede mig for denne her, og sagde at der var betalt:

20130423-104222.jpg

Det, og Billie Holiday i højttalerne, gør det svært at være sådan rigtig gnaven, så tak til min skønne kæreste (og Billie) for at redde dagen!

Reklamer

2 thoughts on “Om at være fyret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s