Alle har ret til et (fedt?) arbejdsliv

“Vil du have noget at drikke, Jakob? Kaffe? Vand?”

-næh, ellers tak, eller jo, kan jeg få en kold øl?

“Haha, neej, det går jo ikke i arbejdstiden ved du nok”

-nå nej, men jeg har på fornemmelsen at min arbejdstid slutter lige om lidt?

Ca. sådan lød ordene kl. lidt i 10, onsdag d. 20/3 (af UN iøvrigt udnævnt til int. happy day) -og det var starten på min opsigelsessamtale med direktøren, der beklagede at måtte meddele mig, at trods det at jeg var en “fed kollega” og en dygtig medarbejder, så måtte han, grundet nedskæringer, desværre smide mig på porten. Han roste min måde at håndtere det på -men afviste dog stadig at finde den øl!

Så om 4 mdr. (aka. ultimo juli) har jeg senest brug for noget andet at rive i -meget gerne før!

Jeg brugte efterfølgende nogle dage hjemme på at overveje hvilken retning jeg skal indstille sigtet, og har en del ideer jeg skal have fulgt op på -men da jeg jo kan mange forskellige ting, synes jeg lige så godt jeg kan skyde med spredhagl.
Du kan læse mere om mig og mine meritter her eller, hvis du ikke er på LinkedIn, læse videre ned ad nærværende side, hvor jeg vil forsøge, så kortfattet og koncist som muligt, at redegøre for hvad jeg kan, samt hvor jeg evt. kunne forestille mig at være beskæftiget fremover. (Som om jeg kan fatte mig i korthed -især når jeg skal sælge mig selv..)

Jeg er udlært cykelsmed (hos BenBen på Vesterbro), og har ernæret mig som sådan de seneste 3 år -men jeg har pædagogblod i årerne, så før jeg gik i lære som cykelhvisker i 2007, arbejdede jeg i nær ved 12 år i forskellige daginstitutioner.
Det blev bl.a. til 2 0-6 års integrerede institutioner, en specialskole for tidligt skadede børn, et fritidshjem på Frederiksberg og så Thomas P. Hejle, hvor jeg i 7 år fordybede mig i relationspædagogikken sammen med en flok meget dygtige kollegaer og ca. 400 medlemmer med meget forskellige baggrunde.

Især relationspædagogikken har jeg haft stor nytte af i mit job som pædagogisk cykelhvisker på HKI, hvor klientellet har været temmelig varieret og det har været nødvendigt at navigere imellem mange forskellige skæbner og sætte sig ind i deres sager -og samtidig finde opgaver til dem på værkstedet, afstemt til deres funktionsniveau og tekniske kunnen.
Samtidig med overblik og indlevelse, har jobbet som værkstedsassistent på HKI også stillet krav til min evne til at dokumentere processen for den enkelte -kommunerne der henviser folk til afklaring og arbejdsprøvning, vil gerne have noget skriftligt tilbage fra aktørerne. Den dokumentation foregår bl.a. på værkstederne, da vi har en stor del af den daglige kontakt med den enkelte.

Endvidere har vi lærlinge der skal lære cykelfaget fra bunden -nogle med større udfordringer end andre, men fælles for dem er at de er på revalidering og ikke ville kunne klare sig igennem et normalt lærlingeforløb i en normal cykelforretning. Størstedelen af vores lærlinge er kommet i ordinær beskæftigelse efter endt læretid.
UrbanKBH bragte på et tidspunkt en artikel med fokus på lærlingene -den kan læses her

Fyret -og hvad så?

Jeg er som sådan rimelig ukritisk ifht. nyt job. Jeg har husleje og et kostbudget der skal hænge sammen, så får jeg ikke det ene, så tager jeg noget andet -men jeg har naturligvis nogle præferencer og nogle områder jeg mener at være mere kvalificeret til end andre.
Det må meget gerne handle om mennesker og det må meget gerne handle om cykler. Mere specifikt, tænker jeg på bosteder for udviklingshæmmede, beskyttede værksteder, socialfaglige projekter f.eks. for udsatte unge/unge med diagnoser/misbrugsproblemer/etc. -alt voksenpædagogisk har interesse, og cykler er absolut ingen hindring!

I første omgang er det den vej jeg gerne vil -gode ideer, kontakter, tips mv. modtages med kyshånd, ligesom deling af nærværende tekst også vil blive værdsat!

Samtidig er jeg jo også cykelhvisker, så skulle der gemme sig et cykel relateret job derude, så hører jeg også meget gerne om det! Jeg har som nævnt rig erfaring med mennesker og ingen problemer med kundekontakt, og samtidig en rimelig bred værkstedserfaring, så jeg ville umiddelbart mene at jeg bliver en bonus i enhver cykelforretning/værksted!

Ring, skriv, send en brevdue -og del, del, del!

Tak!

Reklamer

4 thoughts on “Alle har ret til et (fedt?) arbejdsliv

  1. Hey Jakob, if you are interested I know that Ole at Nihola is pretty desperate for someone to start at the end of Easter. Rap Cykler on Holmbladsgade also has ads for a mechanic up on both jobnet and job safari.dk

    Good luck ;o)

    Angus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s