Hulk og -en badeand?

“Hulken han kan faktisk smadre drager. Hvis han tager sin badeand og sprøjter vand på dem, så de bli’r små -så kan de kun spytte lidt ild!”

Storm freestyler på vej hjem fra svømning, og jeg elsker det. Jeg elsker at han leger så meget med sprog og begreber at han også kan finde på at sige “ja, men det var heller ikke min mening”, mens han kigger over kanten på et par imaginære briller, når han har gjort noget han fortryder.

Og at han kan fabulere hele vejen hjem fra svømning, 20 min. på cyklen hvor han taler uafbrudt og kommer meget langt omkring både Skylanders, isbjørne og Kina, hvor man ikke skal gå ind, for der er drager -hvilket affødte bemærkningen om Hulk og badeanden.

Hulken, som ellers er den største og stærkeste han kan komme på. Selv yndlings-Lasse ovre fra børnehaven, som han iøvrigt mener er stærkere end selv hans egen far (“Lasse er altså stærkere end dig, far. Også selvom du er højest!”), kan ikke hamle op med Hulken. Hulken når helt op til himlen, kan slå et træ over med hånden, tæve dinosaurer og kaste biler op på taget af huse.

Men mod drager hjælper åbenbart kun en badeand.
Så ved I det!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s