Mit domæne.

Hvorfor fanden skal det være så uigennemskueligt?

Jeg ville jo bare have cykelhviskeren.dk som front for bloggen. Bare domænet, dammit! Ikke webhoteller og mailservere og alt mulig andet.
Iflg. WordPress.com kan man lave domain forwarding, så folk ender på cykelhviskeren.dk, hvis de taster cykelhviskeren.wordpress.com -det viste sig imidlertid ikke at være så lige til. Dels skal man igennem dk hostmaster for at ændre DNS adresser på sit .dk domæne, og dels vil deres system aldeles ikke godkende ns1.wordpress.com, som der ellers foreskrives.

Så var det at jeg oprettede en bruger på gratisdns.dk, så jeg derinde kunne oprette et URL forward. Nu henter cykelhviskeren.dk sit indhold fra cykelhviskeren.wordpress.com. Forhåbentlig. Fingers crossed og alt det der.

Og jaja, jeg VED godt at jeg jo bare kunne have oprettet et webhotel hos unoeuro eller noget tilsvarende, og køre self-hosting, men jeg har ikke BRUG for alle de muligheder det ville give. Tværtimod er jeg bange for at jeg ville ende med at nørde HTML og CSS istedet for at skrive -og det er jo ikke meningen!

Nu vil jeg istedet lægge mig til at sove i spændt forventning om at cykelhviskeren.dk er live and kicking i morgen tidlig!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s