Hvor var DU, den 11/9-2001?

Hvor JEG var d. 11/9-2001?

Sandsynligheden taler for at jeg bl.a. var på lokum/på arbejde/i bad/på cykel og flere andre steder -ikke nødvendigvis i nævnte rækkefølge. Hvorfor er det vigtigt, hvert eneste år, at huske hvor jeg var den dag?

Hvor var du den dag Olof Palme blev skudt? Da muren faldt? Da Erna fra Ringkøbing faldt om at et hjerteslag midt i formiddagskaffen? Da David købte øllet? Da Pearl Jam spillede på Roskilde? Da min kære gamle, demente nabo, Lillian, sov ind på sin sofa? Da et postbud stjal en Cessna og fløj det ind i posthuset fordi han ville have lønforhøjelse?
Er det ikke vigtigt? Eller ligeså vigtigt? Hvorfor ikke?

Jeg kan huske 11/9 året før -der sad jeg i en lejlighed tæt ved Nørrebro station og ventede på en lastbil med IKEA møbler, mens lejlighedens beboere var på Riget for at tage imod deres førstefødte. Og da faren kom hjem, drak vi øl og whisky og røg cigarer og blev ret fulde og jeg mindes noget om at moderen ikke var synderligt imponeret over vores (nok mest faderens) fremtoning næste formiddag på fødegangen!
Men det var fandme vigtigt. Den aften.

Det er sgudda ligemeget hvor du var, da en flok forstyrrede tosser overtog nogle fly og fløj dem ind i nogle høje huse!
Og hvis det endelig er så vigtigt -så kan jeg jo altid bladre tilbage til din status opdatering fra samme dato sidste år. Eller året før. Eller året før det -for det er jo efterhånden lige så fast en tradition som jul, påske og pinse -se mig, jeg kan huske hvad jeg lavede for 10 år siden! Woot! Sejt!

Not…

Kan du iøvrigt huske hvad du lavede da ham galningen skød en masse børn oppe i Norge? Jeg kan huske at jeg var på ferie, men jeg kan sgutte huske datoen -meen, mon ikke jeg får den genopfrisket til næste sommer. På Facebook, Twitter og i alle landets aviser og ugeblade…

Ps. Denne post er publiceret 25/2 2013, men skrevet 11/9-2012. Til gengæld er der ikke brugt hestekød undervejs!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s