Kapløbet

240811, 08.51

Jeg kan godt lide byen om morgenen, når de eneste mennesker er søvnige forældre med deres børn i børnestole, cykelanhængere og ladcykler på vej til og fra arbejde, børnehaver og vuggestuer!
Når byen ikke er rigtig vågen og alle jeg møder er ligesom jeg -på vej ud og aflevere vores afkom til dem der skal tage sig af dem mens vi selv cykler videre ud og tager os af noget andet eller af nogle andre der også skal tages af.

10 minutter senere, når drengene er spist af med hver deres skål med ymer, kysset farvel og ønsket en rigtig dårlg dag (fordi den store konsekvent nægter, når jeg spørger om han kan have en god og altid griner bekræftende når jeg spørger om det modsatte…), og jeg atter triller ud i trafikken for at transportere min kun marginalt vågnere krop på arbejde -er freden forbi, og cykelstierne fyldt med asfaltens morgen krigere, der kæmper en febrilsk kamp om at komme først frem og holde stille ved det næste lyskryds. Komplet med horn på hjelmen, i panser og plade og rundsave på albuerne -og kommer man mod (egen) forventning alligevel sidst, gælder det om at få mast sig op foran feltet igen, hvor man retteligen hører hjemme, på den selvskrevne førsteplads! Det er nemlig fedt at være først og størst. Og vigtigt! Og en lille smule træls for alle dem der faktisk kører stærkt nok til at nå det næste grønne kryds, hvis ikke lige det var for de der langsomme “her kommer jeg” typer, der partout skal op foran uanset at de kører langsommere end flad Fiat 127 der er løbet tør for benzin…

Jeg kan godt lide byen om morgenen, når de eneste mennesker er søvnige forældre med deres børn…

20110827-115012.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s