På’en igen

Om 4 dage har Den Skønne termin, og så sku’ Brumbassen gerne komme til verden. Helst på den naturlige facon, uden Kejser Schnitt og den slags -odds er gode, da skarnet indtil videre står på hovedet, og der mig bekendt, på nuværende tidspunkt i graviditeten, vist er ret små chancer for at den begynder at vende sig rundt igen og foranledige nødvendigheden af Doktor Lenstrup’s tilstedeværelse.

Jeg glæder mig, naturligvis, men ikke lige så meget som sidst, selvom det lyder lidt mærkeligt -men der har ligesom ikke været den samme tid til at dvæle ved det fantastiske der foregår inde i sådan en mave, for der har lige været salg af lejlighed, køb af lejlighed og alt hvad dertil hører af advokater, mæglere og andet utøj. Og så naturligvis Storm, der skulle begynde at gå og tale og tage tøj på og hoppe og løbe og abe efter alt hvad man siger og generelt bare tage en masse tid og være meget fantastisk dejlig at være sammen med og se blive større.

Vi har prøvet at gøre ham begribeligt at der er en baby inde i Den Skønnes mave, men han kigger mest bare underligt på os og siger “hej?” til den -og venter på at få lov at lege videre med sine klodser, eller hvad han nu lige var igang med, da hans skøre forældre afbrød -igen…

Vi kalder den Brumbassen -Storm kalder den Bumbassen, og ved godt det er den der hænger billeder af på køleskabet, men synes iøvrigt det er sjovere at se på billeder af farmoren og farfaren.

Jeg glæder mig, når jeg har tid. Den Skønne har (som sædvanlig) bækkenløsning, og er ikke meget bevendt, så jeg står for indkøb og madlavning og hentning og bringning, og der er selvsagt ikke meget tid til meget andet. Men ind imellem husker jeg det.
Og bliver blød om hjertet.
Og glæder mig til at holde den i mine arme. Og til at se Storm blive storebror. Og alt det andet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s